Λουλουδένια Βάπτιση

  • Share it:

Σε ένα γραφικό εξωκλήσι στο ορεινό χωριό Περτούλι Τρικάλων, μέσα στα έλατα στήθηκε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τη βάπτιση της μικρής Αντωνίας. Υπέροχα λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, πεόνιες και μαργαρίτες δημιούργησαν μοναδικές συνθέσεις που ταξίδεψαν τους καλεσμένους με το μεθυστικό άρωμα τους. Ο στολισμός της κολυμπήθρας και του προαύλιου χώρου κινήθηκε σε ροζ παστέλ αποχρώσεις, ενώ το εκπληκτικό candy bar γλύκανε τους καλεσμένους με πεντανόστιμα κεράσματα.

 

sanparamithi myholydays zaralis 1

 

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου επικρατούσε κλίμα κατάνυξης με τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού να παρακολουθούν με σεβασμό το όλο μυστήριο συντελώντας στην ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση των γονιών, Μαριάνθης και Βασίλη. Το ίδιο έκανε και ο μεγάλος αδερφός της Αντωνίας, Νικόλας που παρέμεινε καθ' όλη τη βάπτιση δίπλα στην αδερφή του.

 

baptism akiszaralis myholydays 7zaralisbaptism myholydays 3baptism akiszaralis myholydays 1zaralisbaptism myholydays 1baptism akiszaralis myholydays 5

 

''Το κοριτσάκι μου από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε ήταν η ‘λουλουδένια’ μου. Τα συναισθήματα εκείνης της ηλιόλουστης μέρας του Ιουνίου ήταν μοναδικά, ειδικά όταν άκουσα τη μικρή μου να παίρνει το όνομα της μητέρας μου. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως στην επιλογή των επαγγελματιών που υλοποίησαν τη βάπτιση της Αντωνίας μου, γιατί κατάφεραν να χαράξουν μια γλυκιά ανάμνηση στην καρδιά μου.'' , λέει η Μαριάνθη.

 

sanparamithi myholydays zaralis 3

sanparamithi myholydays zaralis 5

baptism akiszaralis myholydays 4

 

Antonia, may this day bring you a lot of precious memories and pure happiness. May the Holy spirit be with you and always guide you!

Photography: Akis Zaralis

 

baptism akiszaralis myholydays 2

 

Christening Dress: Stova Bambini

Baptism Shoes: Babywalker

Event Planning: Σαν Παραμύθι

Flowers: Fleurs

 

© Copyright 2023 | Weddings – Christenings – Motherhood | Created by Elvira Mavraki