MYAMEL Face Beauty

  • Share it:

Η ομάδα του My Holy Days δοκίμασε και σας προτείνει την ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης προσώπου MYAMEL Face Beauty για γυναίκες και την ολοκληρωμένη σειρά για τους άνδρες, MYAMEL MenΕξαλείψτε τις λεπτές ρυτίδες με το face serum και την κρέμα προσώπου με βλαστοκύτταρα και ενυδατώστε φυσικά την επιδερμίδα σας. Για τους άνδρες, βρείτε λάδια ενυδάτωσης γενειάδας, χειροποίητα beard balm και after shave. Ανακαλύψτε τα και κάντε ένα δώρο ομορφιάς σε εσάς και τους αγαπημένους σας! 

 

Royal Beauty Anti-Aging Facial Cream & Serum Με Υαλουρονικό οξύ, φυτικά βλαστοκύτταρα και φυσική βιταμίνη C.

 

MYAMEL Beauty MHD

 

Τα βλαστικά κύτταρα, ή βλαστοκύτταρα, αποτελούν την πηγή για την συνεχή ανάπλαση της επιδερμίδας. Είναι η πηγή όλων των ιστών, γιατί αποτελούν τη βάση του σχηματισμού και της ανανέωσης του ζωντανού οργανισμού. Αποτελούν τα πιο σημαντικά κύτταρα του δέρματος. Η μειωμένη βιωσιμότητά τους, η πρόωρη γήρανση και η απόπτωση τους, είναι τα κύρια αίτια της γήρανσης των ιστών. Τα βλαστοκύτταρα, τα οποία πρωταρχικά είναι ουδέτερα, είναι σε θέση να παράγουν οποιονδήποτε τύπο κυττάρων που απαντώνται στον ανθρώπινο οργανισμό. Η βασική τους αναγεννητική ιδιότητα χρησιμοποιείται με επιτυχία στην Ιατρική και πρόσφατα στην Κοσμετολογία.

 

MYAMEL Beauty MyHolyDays 3

 

Λάδι για ενυδάτωση Κατά της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας. Χρησιμοποιείται σε νωπό ή στεγνό μούσι, σε καθημερινή βάση. Δεν αφήνει λιπαρότητα και τα μούσια δείχνουν περιποιημένα και υγιή.

Συστατικά: Λάδι Αβησσυνίας, λάδι jojoba, βιταμίνη Ε, αιθέρια έλαια, κόκκινος κέδρος, δεντρολίβανο και μανταρίνι.

 

MYAMEL Men MyHolyDays 2

 

Beard Balm Με μελισσοκέρι που φορμάρει και μαλακώνει το μούσι ή το μουστάκι. Απλώστε λίγο στα χέρια σας, ρευστοποιήστε με την θερμοκρασία σας και απλώστε ομοιόμορφα. Βουρτσίστε με το χτενάκι MYAMEL ή φορμάρετε με τα χέρια σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το καθημερινά!

Συστατικά: Κερί μέλισσας, βούτυρο καριτέ, αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας, λάδι jojoba, λάδι Αβησσυνίας, λάδι αβοκάντο, βιταμίνη Ε, αιθέρια έλαια, κόκκινος κέδρος και δεντρολίβανο.

 

MYAMEL Men MyHolyDays 3

 

After Shave Balm Απαλό βάλσαμο για μετά το ξύρισμα. Ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή. Τα αιθέρια έλαια, η αλόη και το λάδι καρύδας δρουν καταπραϋντικά, ενώ το αρωματικό έλαιο αφήνει μία υπέροχη φρεσκάδα στο δέρμα.

Συστατικά: Fractionated coconut oil, αμυγδαλέλαιο, aloe, ανθόνερο, κερί μέλισσας, αρωματικό έλαιο, Microcare DB, αιθέριο έλαιο λεβάντας, μανταρίνι, τεϊόδεντρο.

 

MYAMEL Men MyHolyDays 1

 

Παραμείνετε όμορφοι και λαμπεροί με MYAMEL!

All Rights Reserved ©

 

© Copyright 2024 | Weddings – Christenings – Motherhood | Created by Elvira Mavraki