27η ΜΟΔΑ ΓΑΜΟΥ

  • Share it:

Η εμπορική συγκέντρωση - θεσμός, Μόδα Γάμου - Βάπτισης και Αξεσουάρ by Lilian Sarafi, επιστρέφει ανανεωμένη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου, ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνονται στην 27η έκθεση Μόδας Γάμου – Βάπτισης και Αξεσουάρ, στις 16-17 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και στις 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, προσκαλώντας τα εμπορικά καταστήματα της Ελλάδας και της Κύπρου να ανακαλύψουν τις μεγαλύτερες τάσεις στο γάμο και τη βάπτιση, για το 2020.

 

modagamou liliansarafi myholydays 3

 

Οίκοι νυφικών και βαπτιστικών, χειροποίητες δημιουργίες και οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς σε μπομπονιέρες και πρώτες ύλες εκθέτουν τις νέες τους συλλογές για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020, εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπορική σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Πρωτότυπα διακοσμητικά γάμου και αξεσουάρ βάπτισης, νέες συλλογές αγαπημένων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών και καλόγουστα βαπτιστικά ρούχα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου θα συναντηθούν και φέτος υπό την στέγη των ξενοδοχείων CapsisHoliday Inn και SpaceLab στη Θεσσαλονίκη στις 16 και 17 Νοεμβρίου. Το My Holy Days στηρίζει τη διοργάνωση ως Χορηγός Επικοινωνίας και θα βρισκόμαστε εκεί για να σας δείξουμε πρώτοι τις μεγαλύτερες τάσεις και όλες τις νέες συλλογές από τους αγαπημένους σας σχεδιαστές για το 2020. Μέχρι τότε, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις (10) αγαπημένες μας εταιρείες που δεν θα πρέπει να χάσετε.

 

Complice - Stalo Theodorou

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια έρχεται από την Κύπρο για να παρουσίασει τις νέες τις συλλογές νυφικών και βαπτιστικών φορεμάτων. Στο Holiday Inn Thessaloniki περιμένει να υποδεχθεί παλιούς και νέους συνεργάτες.

modagamou liliansarafi myholydays 8

 

by Erofili

Η σχεδιάστρια Ερωφίλη Παπασταύρου, γνωστή για τις ιδιαίτερες τεχνοτροπίες που χρησιμοποιεί, τις ασσυμετρίες και τις ρομαντικές ανάλαφρες γραμμές ολοκλήρωσε με επιτυχία την νέα της συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020. Πολλά νέα σχέδια για αγόρια και κορίτσια θα περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο Capsis.

erofili myholydays

 

Costantino

Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, ο οίκος νυφικών Costantino θα βρίσκεται στο Holiday Inn Thessaloniki με δύο υπέροχες συλλογές νυφικών που θα εντυπωσιάσουν!

costantino bridal myholydays 2019 13

 

Vinte li

Η εταιρεία βαπτιστικών Vinte li, θα παρουσίασει τις νέες συλλογές Fall / Winter και Spring / Summer 2020 στο Capsis. H Vivian Chatzeli σχεδίασε και υλοποίησε εξαιρετικές νέες δημιουργίες!

myholydays vinteli 2019 2

 

Vintage by Soultana Petreli

Η αγαπημένη μας εικαστικός και ζωγράφος Σουλτάνα Πετρέλη, έπειτα από την επιτυχημένη πορεία της παρουσιάζει φέτος την πιο ολοκληρωμένη της συλλογή βαπτιστικών κουτιών και αξεσουάρ αλλά και μια τεράστια συλλογή σε είδη και διακοσμητικά γάμου. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, επεξεργασμένα και τελειοποιημένα από την ίδια. Θα την βρείτε στην αριστερή είσοδο του Capsis.

hotairballoon myholydays vintagebystoultana

 

Babywalker

Η γνωστή εταιρεία παιδικών υποδημάτων θα βρίσκεται στο Capsis να υποδεχθεί φίλους και συνεργάτες. Είμαστε βέβαιοι πως η νέα συλλογή βαπτιστικών παπουτσιών θα εντυπωσιάζει και φέτος με την ποικιλία των σχεδίων της και τον μοντέρνο σχεδιασμό της. 

babywalker myholydays

 

Bambolino

Ακριβώς πριν θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε από το περίπτερο της βιοτεχνίας βαπτιστικών Bambolino, που ντύνει τις καλύτερες στιγμές των παιδιών σας για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

modagamou liliansarafi myholydays 9

 

Rodia Event Decoration

Μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες ειδών δώρου και διακόσμησης, η Rodia, θα παρουσιάσει τις νέες της προτάσεις για το γάμο και τη βάπτιση για το 2020. Θα τους βρείτε στο Capsis

modagamou liliansarafi myholydays 4

 

 Venetti Couture

Ο οίκος νυφικών της Θεσσαλονίκης Venetti, παρουσιάζει τις συλλογές νυφικών από τους οίκους Mon Cheri Bridals, Sophia Tolli κ.α.

modagamou liliansarafi myholydays 1

 

Cherry Bloom

Η πρωτοεμφανιζόμενη Cherry Bloom που εντυπωσίασε με τα σχέδια της και τα μοναδικά σετ βάπτισης που παρουσίασε πέρυσι, δεν θα μπορούσε να λείπει από την 27η Μόδα Γάμου. Νέα ευφάνταστα αξεσουάρ βάπτισης θα σας υποδεχθούν στο Capsis.

cherrybloom myholydays

 

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η προσκόμιση της πρόσκλησης και της σφραγίδας της επιχείρησης σας.

moda gamou2019 fb profilefinal holy sponsor

All Rights Reserved

 

© Copyright 2022 | Weddings – Christenings – Motherhood | Created by Elvira Mavraki