Ταξιδεύοντας by Erofili

Share it:

Βάπτιση βγαλμένη από παραμύθι με βαπτιστικά ρούχα made by ΕrofiliΗ μακρόχρονη εμπειρία της Καίτης Παπασταύρου διασταυρώνεται με το μεράκι για σχεδιασμό της Ερωφίλης και γεννιέται το ελληνικό brand by ErofiliΗ συλλογή βαπτιστικών by Εrofili είναι η εξέλιξη της οικογένειας Παπασταύρου που για πολλές δεκαετίες δημιουργούν μοναδικές ιστορίες γάμου και βάπτισης με το κατάστημα τους ‘Ταξιδεύοντας’. Η τριακονταετής εμπειρία της Καίτης και η αγάπη της Ερωφίλης κάνουν πραγματικότητα τις στιγμές που ονειρεύεστε, δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα υψηλής αισθητικής που δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια.

 

byerofili baptism myholydays 5

byerofili baptism myholydays 4

byerofili christening myholydays 2

 

Με κύριες αξίες τη συνέπεια και την ευαισθησία στις ανάγκες του παιδιού αλλά και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας - κόστους το by Erofili είναι ένα ελληνικό brand από γυναίκες που λατρεύουν να δημιουργούν για εσάς μοναδικά χειροποίητα ρούχα και αξεσουάρ για κάθε περίσταση.

 

byerofili christening myholydays 1

byerofili baptism myholydays 2

byerofili baptism myholydays 8

byerofili baptism myholydays 3

 

H συλλογή by Erofili περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα από βαπτιστικά και παιδικά ρούχα αλλά και ολοκληρωμένα σετ βάπτισης για κορίτσια και αγόρια (λαδόπανα, κουτιά και λαμπάδες). Όλα τα προϊόντα φτιάχνονται στο χέρι και προσαρμόζονται στο θέμα της βάπτισης, ενώ διατίθενται και like mother like daughter φορέματα για τη μαμά και την νονά, κατόπιν παραγγελίας.

 

byerofili baptism myholydays 9

 

Αναζητήστε τα, σε επιλεγμένα καταστήματα.

logo byerofili

FB

instagramicon

 

View more from baby's fashion guide

© Copyright 2019 | All about Fashion, Weddings & Christenings | Created by Elvira Mavraki