Virtue of Light

  • Share it:

 

New bridal collection 'Virtue of Light'

Spring/ Summer 2018, by Dimitra Antonea

 

dantonea myholydays bfw backstage 3

 

Τη Δευτέρα, 15/01/2018, η Dimitra Antonea, παρουσίασε την νέα της νυφική συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018, 'Virtue of Light', στα πλαίσια της Bridal Fashion Weekστο Ζάππειο Μέγαρο και εντυπωσίασε, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές και το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Οι υπέροχες νυφικές δημιουργίες εμφανίστηκαν υπό τη συνοδεία άρπας και κρουστών και τα πανέμορφα κορίτσια, έμοιζαν ως αληθινές ιέριες, ντυμένες στα λευκά τους φορέματα.

 

dantonea myholydays bfw backstage 4dantonea myholydays bfw backstage 1

 

Όπως υποδηλώνει και το όνομα της, η νέα collection, εμπνέεται από το φως των αστεριών και την απεραντοσύνη της κοσμικής εξέλιξης και απευθύνεται σε όλες εκείνες που αναζητούν το εσωτερικό τους Φως.Γίνε το Φως του Εαυτού σου.', μας λέει χαρακτηριστικά η Δήμητρα.

Ανάμεσα στις διάφορες υφές και τις τεχνοτροπίες και με σύμμαχο τις φίνες γαλλικές δαντέλες, η Dimitra Antonea δημιούργησε μια ονειρεμένη νυφική συλλογή και παροτρύνει όλα τα κορίτσια να χαλαρώσουν, να λάμψουν από μέσα και να απολαύσουν το ταξίδι.

 

dantonea ss18 myholydays bfw 4dantonea ss18 myholydays bfw 1dantonea ss18 myholydays bfw 7

 

Τα νυφικά της 'Virtue of Light', ακολουθούν θηλυκές γραμμές και είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα. Στοιχεία όπως το δίχτυ, τα πούπουλα, οι πέρλες και η παγιέτα κυριαρχούν, δίνοντας έναν παραμυθένιο τόνο στη συλλογή.

Εμπνευσμένη από το αρχέγονο Φως και τα συναισθήματα που ξυπνά σε ότι αγγίζει, η Dimitra Antonea, προσθέτει λάμψεις, διαφάνειες και εντυπωσιακά μπούστα που τονίζουν και αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία της κάθε υποψήφιας νύφης.

 

dantonea ss18 myholydays bfw 6dantonea ss18 myholydays bfw 2dantonea ss18 myholydays bfw 11dantonea ss18 myholydays bfw 3dantonea ss18 myholydays bfw 9

 

Οι κάπες, τα ιδιαίτερα μανίκια και οι εντυπωσιακές πλάτες διαφοροποιούν τα νυφικά Madebride από το σύνολο και τα κάνουν να ξεχωρίζουν, ενώ τα heapieces και οι νυφικές γόβες της Katerina Savrani ολοκληρώνουν μοναδικά τις νυφικές δημιουργίες.

 

dantonea ss18 myholydays bfw 8

 

Photography: Yiannis Alefantou

Videography: Christos Mavraganis

 

 

All Rights Reserved © 

 

© Copyright 2024 | Weddings – Christenings – Motherhood | Created by Elvira Mavraki